1. nedjelja došašća – obavijesti

Prvom nedjeljom došašća započinje ovo vrijeme priprave za Božić. Mise zornice su svako jutro u 6:00 sati, osim nedjelje.

U devetnici smo pripreme za blagdan Bezgrešnog začeća BDM, zaštitnice ove crkve. U nedjelju, 8. prosinca, slavimo svetkovinu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije. Tijekom ovoga tjedna, i ujutro i navečer, imat ćemo prigodu za svetu ispovijed, kako bi se što bolje pripremili za ovaj veliki blagdan naše vjerničke zajednice i ovoga samostana.

Na prvu nedjelju došašća, poslije svetih misa, naši bogoslovi će vam ispred crkve ponuditi adventske vijence. Koji želite, možete uzeti adventski vijenac. Mladi fratri uložili su veliki trud izrađujući vijence. Za vaš dobrovoljni prilog bit ćemo vam zahvalni.

Predstavljanje knjige Metastaze jedne revolucije profesora Ivice Šarca u našoj Dvorani svetoga Ante bit će u četvrtak, 5. prosinca 2019., s početkom u 19:00 sati. Govori se o stradanju Hrvata u Hercegovini u godini 1945.

Građani Zagreba iz Šuice imaju  svetu misu za žive i pokojne i svoje okupljanje u našoj samostanskoj crkvi petak, 6. prosinca, s početkom  u 17:00 sati.

Građani Zagreba iz Lipna imaju svetu misu za žive i pokojne i svoje okupljanje u našoj samostanskoj crkvi u subotu, 7. prosinca, s počekom  u 18:00 sati.